I made this widget at MyFlashFetish.com.

Clock

Sunday, October 31, 2010

:: Cuti-cuti Cinta ::

Pada tanggal 30hb Okt 2010 iaitu bsmaan smlm la kn.. :-) 
 si dia dtg mnjenguk owg tsayang 
(aku la 2 kn..hahaha) Thankz dear..snggup dtg jauh2 dmi sy..hehhehe. 
sy sgt sronk smlm jln2 bsame kamu..:-) 
wlaupun spnjang kte bsme smlm de gak aksi2 touching maching kn..bese la 2 adat owg bcinta..hahahhaha..(gle gedikx kn..huhuhu) 2 mnje2 je lebih mklum la bkn senang nk jpe kn..hhahahaa poyo je..
AH sudahh2... aktiviti kitowg bese je xmnarik sgt pn..sme je cm kowg klu g dating kn..bese la melaka ni dh bese sgt dh bg kitowg..len la klu g dating tmpt yg xpenh kitowg g mmg la byk leh citer kn..xpe2..len kali ktowg g HONEYMOON tmpat yg mnrik bru leh share yg kowg..hehhehe..kitowg g tgk wayg citer
 'CUTI-CUTI CINTA' bole than la citer dia lawak je..klu xde lawak 2 cmfirm2 la xbest citer 2..dri 5 bintang aku bg 3 bintang je..hahhaha pas2 kitowg g mkn asam pedas kt Kota Laksamana..sedap tau..spe2 yg xpenh rse g la rse..tp Hubby i kte kt c2 xbrpe pekat sgt kuah nyer..nk lg pekat yg kt Pasar Borong 2..tah la aku pn xtau la...Tp bg aku kt c2 sedap gak la dri tmpat len yg penh aku mkn kn..Kowg g la rse sndri..aku lpe lak nk snap pic asam pedas 2..mklum la lapa sgt..hhahaha.
pas mkn lak g jln2 mensusuri  SUNGAI MELAKA...gle pnyer cntik la..( nnt aku bg kowg layn pic byk2 ek.. jgn bosn sudahhh ..tp klu bosn pdn mke kowg...spe suh jd follower aku..hahahaha ) aku mmg ske g c2 ngn dak2 umh aku..lg2 klu ngah tension2..mmg leh layan la tmpat 2..
so smlam kre 1st time la aku bwk hubby aku g c2..dia ni mmg ske tmpat2 yg menenangkan otak dia..smpaikn nk ajk aku g Taman Negara nk jungle traking kt sne..
huhuhu tah leh lg aku pnjt gunung ke x la skrg..dh lme aku xuat kje 2..msti stamina lari..hahahhaa...
Hurmm kitowg blik dlm kul 12 mlm 2 gak niat dhati nk overnite kn..tp hubby nk blik rawang mlm 2 gak..pe kn daya cian lak kt dia nnt pent nk kje lg kn..huhuhu..
so mlm td aku tggu dia smpai rawang bru aku tido..punyer la than mte pdahal mte aku gle nk tlelap dh mse 2..tp xsedap ati lak kn dia dlam prjalanan lg..so tggu la SAYANG punyer pasl..hahhaha.
hubby smpai dlm kul 3.40pg..bru la aku lena di buai mimpi..hehehehe..
Opppssss....dh bosn ek study entry aku ni..xpe2...pduli pe kn..Blog aku..aku pnyer ske la nk tulis pe pn..kih..kih..kih... ok2 jom aku bg kowg layan pic aku..tp klu rse JELIK 2 tutup mte ok..hehhee..
Laynnnnnnn................


Riang ria rye..hahhaha

river cruise...cntikkn??

kami la...:-)

Air pancut brirama...

sibuk je la kmu...:-)

Mape spye kamu tak sesat ok!!

enviromnet Sungai Melaka

surau yg sgt lme dicni...tgk la trikh dia..


video

Saturday, October 30, 2010

:: Mencintai Tak Semestinye Memiliki ::



Setelah sharian bjalan2 usha blog owg..rini aku tpggil tuk update entry ni.Sungguh tharu..bmacm2 crite aku bce pasl CINTA owg..then aku tjmpe la 1 entry ni yang agk mnarik n bguna pda aku n rkan2 skalian..
JOM kte hayati sme2 k..






           













dikutip dri sumber2 yg bole dpcyai...

p/s :  so sme2 la kte bringat k..jgn tlalu mencintai owg krna kte xtau pe yg de dlm ati mnsia..
        lepskn dia..biarkn dia bhgia sesungguhnya dia bkn tuk kte..de yg lebih baik tcipta tuk kte..
        renung2kn.. :-)


Friday, October 22, 2010

:: Kesabaran ::






ye ke??
hurmmmm
Dh mlm2 cmni owg smue dh sedp dbuai mimpi..TP aku still sakit ati, kcewa ngn pe yg tjadi!!
HUH!! ble la smue ni nk brakhir???npe la xde owg yang nk phm aku??
Susah sgt ke nk phm perangai aku ni??!!
PLEZZ give me de REASON!!!WHYYYY??????????? I NEED U 2 understnd me!!
smpai ble nk uat aku cmni??nk tggu aku MATI bru nk pham aku..cm 2??!!
orang kte orang yang sabar biasanya tidak akan mudah menyalahkan orang lain..Belajar erti kesabaran juga mampu mendewasakan pemikiran seseorang..BTUL KE???Hummmm aku xrse pn cm 2..Dh mcm2 cre aku uat tuk terus bsaba.. klu aku diam n terus pendam pe yg aku rse..aku lak yg skit..Tp ble aku luahkan pe yg aku rse owg xksh pn..bek srupa aku pendmkn kn je kn?? Hmmmmmmm
Pning pk pasl owg..de ke owg nk pk pasl aku???
huhuhuuhhu...
Agghhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!!!
xmau pk dh!!!

Sunday, October 10, 2010

..:Cukup Indah..:


Tak pernah aku menjauh darimu
Meninggalkan cinta kita
Tak pernah aku meluka hatimu
Perasaan dan jiwamu
Segalanya telah ku serah
Hanya engkau terindah

Korus
Hanya kerna kau yang cukup indah
Untuk dimiliki dan untuk dicintai
Ku tahu kau mahu ada di hati
Untuk didampingi untuk disayangi

Tiada yang lain selain dirimu
Kekal tinggi di hatiku
Tiada pengganti yang mampu ku cari
Yang secantik diri kamu
Cinta ini untuk dirimu
Rasa ini untukmu

Ulang Korus

Hanya kerna kau yang cukup indah
Untuk dimiliki dan untuk dicintai...

- Lirik ni khas tuk owg tsyang..smpena 

HAPPY ANNIVESARY
kami yg pertama..:-)

10.10.2010...

I LUV U SO MUCH!!!
My DEAR..

* u know how much i luv u..n always think 4 u..:-)
  i know u 2..THANKZ 4 evrything..


Wednesday, October 6, 2010

:.Ske- ske.:

Haaaahhaaa...npe aku gelak ni???hehehee..sgt ske last week..wlaupn de phit2 yg perlu aku telan.Hnya aku yg tau.huhuhu.Sudh2!!kang ngis xpasl2 lak kn..
hehehhehe..Last week sblum nk blik melaka kitowg g kndri KAWEN umh kwan epah..So SWEET pgntin nyer..CANTIKK gle plamin dia...hehehhee.:-)
Then nk blik mlaka terus Tp tiba2 lak de owg mesej sy..kte nk JUMPE jap..huhuhu.mule nyer cm malas je..sbb dh jauh mse 2..ye la kitowg g kndri kt SUBANG..mlas lak nk patah2 blik..TP tuan nyer SMS 2 bria2 lak nk jumpe..xtau la pe kne ngn dia ritu..ISAU sy..Then tny kwn2 aku..dowg kte  xpe g je la..tp xnk la blik lmbt sgt..OKEYY..TQ kwn2 sy..kerna memahami prsaan sy mse 2..hehehe.aku pn decide jumpe kt MID je la..dekat kit kitowg nk blik MELAKA kn..hehehhee.
kitowg smpai2 MID je lepak la FOOD COURT dia jap sementara tggu tuan pnyer SMS 2..ngn kawan sy..HUDA ZIDA..hehehee.sronok sgt mse 2 sbb msing2 otak xbtul..ye la byk sgt pk sblum 2..time 2 lak de owg mghiburkan kitowg kn..Layannnnnn...hhehehe.Stelah lme mnggu " di umumkan KETIBAAN Tuan punyer SMS iaitu jenggg...jengg..jengggggggg!!!!! hehehheee..MY HUBBY la spe lg...hhahahaa.dh lme mnggu dia perut kitowg pn dh nek kebulur..pe lagi suh dia blanje la..lalalalalaa...
ala..blanje dowg ni mkan DOMINO je..sowi ye kwan2 bajet lari nak blanje PIZZA HUT..hehhehee.2 je yg kami mampu..:-)..
Sedang bgembira..tb2 tgk jam huhuhu..mase mncemburui kami...pe lagi BALIK la...OTW ke parking de la pasangan ni kn...ilang kete..hehehee...dowg xtau kt ne dowg parking...CIAN2...kami pn tolg la mncri..hehhehe..pling kelakar sungguhhhh!!!:-)hehehee kitowg smpai melaka sejam pas 2..mmg gle laju la kn..Shhhhhhhhhhhhhhhhh...kpada yg bkenaan sila simpan rahsia ye..(jgn bgtau abg sy..hehhee)







We together...

Daisypath Anniversary tickers